Dag 19 Mörbich am See - Russbach am Pass Gschütt. 26 mei
26 mei 2026 - Rußbach am Paß Gschütt, Oostenrijk
We werden vroeg wakker door de zon. Het zou weer een warme dag worden. Alles ingepakt en om 8.45 uur zaten we al in de auto. Ik had de plantjes ook al water gegeven. De eigenaars hebben we niet gezien. We hebben grotendeels snelweg gereden. Er waren weer de nodige wegwerkzaamheden. In een dorpje van de snelweg af hebben we weer koffie gedronken. Onderweg op een kleine parkeerplaats met bankjes onze boterham gegeten. Rond 15 uur kwamen we bij ons onderkomen, een resort. Er was niemand aanwezig. In de hal stond een apparaat om online in te checken. De kaartjes voor de kamerdeur kwamen hier ook uit. Wij vonden het erg onpersoonlijk. De ruimte in de kamer viel tegen na onze vorige huis. We zitten nu weer in de bergen. Er was wel een klein zwembad. Toen wij gingen zwemmen zat het vol kinderen en ouders. Een lawaai in de kleine ruimte. Wij ook het water in. Je kon lopen, niet zwemmen, daar was het te klein voor. Wij koelde lekker af. Het dorpje ingelopen om een restaurant te zoeken. Volgens internet moesten er genoeg zitten. Niets was open, het leek allemaal al lang geleden gesloten. Net toen we dachten dat we met een lege maag naar bed moesten, zagen we een bus staan bij een hotel. Wij aan een ober vragen of we hier konden eten. Ze hadden een BBQ vanavond, maar die was alleen voor hun eigen gasten. Maar toen zei hij dat we wel mee mochten eten. Wij blij. Eerst nog een rondje gelopen en toen terug gegaan. Het terras zat al aardig vol. Ze hadden voor ons al een tafeltje gereserveerd. Na een drankje mochten wij het buffet openen. Wat een eer. De mensen waren zo aardig. Het eten hadden ze zelf klaargemaakt. De salades en ook vele soorten brood zelf gebakken. Wij hebben heerlijk gegeten. Toen langs het riviertje weer terug gelopen.
Mariëtte:26 mei 2026Geweldig die bbq! 👍😁
Tammy:28 mei 2026Wat een verrassing voor jullie!!